dejtingsajt helt gratis online Idrottens inbördeskrig kommer närmare

match n date Linda Wijkström, ordförande för EFD (Elitfotboll dam) jublar i sociala media över att Länsförsäkringar Kalmar har valt att motstridigt Skatteverkets tolkning av lag sponsra det allsvenska laget i damallsvenskan med samma summa som de sponsrar Kalmar FF i herrarnas allsvenska.

Foto: Gerd Altmann, Alexander Lesnitsky; Fotomontage: Thomas Selig, Idrottens Affärer

dejting i helsingborg open Hon driver också frågan att skattelagstiftningen måste anpassas till kraven på "jämställdhet" inom idrotten.

gratis dejting finland januari Jag blir ledsen. Verkligt ledsen. Dels för att det Linda säger är att damfotbollen inte anser sig behöva skapa mer värde för damfotbollen så man den vägen kan öka sina intäkter eftersom det är enklare att med en identitetspolitik som får den mest obskyra vänsterrörelse att bli blå av avund (om nu vänsterrörelsen kan bli blå) ta pengar från herrfotbollen.

nätdejting regler yatzy Konsekvensen av EFD och Lindas agerande är enkel att förutse. Fotbollen som helhet kommer att få lägre intäkter från sponsorer och relationerna mellan herr och damfotboll kommer att förstöras.

dejta en kollega Ett inbördeskrig inom svensk idrott leder bara till att alla förlorar. Det gör mig också ledsen.

Processen tvärnitar

nätdejting happy pancake flashback Jag har länge sett att det finns en stor potential för damfotbollen att öka sina intäkter. Vägen dit är ganska enkel och förutsättningarna finns. Spelarnas andel av klubbarnas omsättning måste initialt ned så att klubbarna har råd att arbeta med att öka sina intäkter, öka sin publik och sin attraktionskraft, men det leder på sikt till att man då kan öka spelarlönerna med egna pengar, inte med andras. Den processen tvärnitar självfallet också om strategin blir att ta andras pengar och det verkar enklare.

happy pancake dejting jämtland Valet av framtida sponsorer förenklas avsevärt om man fokuserar på de som redan är sponsorer till herrfotbollen och kör budskapet hälften är vårt.

60 date ideas Mest ledsen blir jag för att det påstådda argumentet om jämställdhet är falskt. Den argumentation som används av EFD har samma intellektuella stringens som när islamisterna skall påvisa att kvinnan visst är jämställd i deras tolkning av religionen, jämställd som underställd mannen.

dejtingsida för vänner youtube För mig som varit aktiv för jämställdhet hela mitt vuxna liv och nu lägger min ideella tid på att stötta arbetet mot hedersförtryck är det här trist.

Killar får mer

nätdejting bra presentation ideas Den ideella idrotten är inte jämställd än. Det borde den vara. Killar får fler och bättre träningstimmar på de anläggningar som finns, det läggs mer pengar på killarnas lag och killarnas utrustning och så vidare i en lång rad av områden där vi behöver bli väsentligt bättre.

dejting zoosk jobs Den kommersiella idrotten är däremot totalt jämställd och har så varit länge. Från marknaden bestående av publiken, tv-bolagen och sponsorerna får spelare och enskilda idrottare lika mycket. De får i runda slängar 60 procent av de värde de skapar. Detta oavsett kön.

dejta långsamt engelska Det som skapar skillnad är alltså hur mycket värde de skapar, det vill säga hur många fans, supportrar, följare som finns. Globala klubbar och globala idrottsmän som har supportrar över hela världen får mer än de som har supportrar i en liten del av Småland. Spelarna i Man U får mer än de i IFK Kalmar på samma sätt som spelarna i IFK Kalmar får väsentligt mer än de killar som är i Europaelit i värja.

dejta män med barn quilts Den kommersiella idrotten kan aldrig basera sin verksamhet på andra intäkter än de från marknaden.

Sarahs pengar

nätdejting statistik danmark 99,7 procent av de som idrottar i Sverige betalar för att idrotta. Hela idrottsrörelsens uppbyggnad är ideell och det är först de sista 40 åren som idrott blivit ett yrke. Sarah Sjöström skall inte behöva dela sina intäkter med herrsimmare som inte levererar vilket är vad Länsförsäkringar i Kalmar och EFD har som argument. I samma ögonblick som idrottare vill ha betalt för att idrotta så får de ta ansvar för att skapa värden som gör att det finns något att betala med. Precis som alla andra som arbetar i en kommersiell verksamhet.

dejta 20 år äldre man synonym Inom lagidrotterna är problemet också det att spelarna får för mycket och klubbarnas andel räcker inte till att utveckla verksamheten och öka intäkterna. Det är också jämställt. Det är lika illa i herridrotten.

andlig dejtingsida exempel Att tro att det går att ändra skatteverkets regelverk med någon genusvetenskaplig agenda är naivt på en nivå som förvånar. Om ett företag får rätten att avdragsgillt ge bort pengar så tappar dels samhället skatteintäkter och dels så uppstår mycket stora risker för minoritetsägare. Det är en fullständigt omöjlig väg framåt.

gratis date app norge Den är dessutom osund. Sponsring är en av många marknadsförings-kanaler för företag. Det är upp till idrotten att påvisa att idrottssponsring är lönsamt för ett företag, det vill säga den summa man kan erhålla som exempelvis fotbollsklubb är alltid lägre än vad företaget kan tjäna på sponsringen. Sen kan man tjäna på många olika sätt, men företaget har en skyldighet att kunna påvisa hur man har räknat gentemot skattemyndigheterna.

Jag anmälde Länsförsäkringar

dejtingsidor göteborg xc90 Jag har självfallet anmält Länsförsäkringar Kalmar till skatteverket. Snäll och vänlig som jag är har jag talat om det för Länsförsäkringar så de kan boka 80 procent av pengarna till damfotbollen som icke avdragsgill gåva och den vägen slippa skattetillägget.

nätdejting funkar inte comhem Sedan återstår det för Länsförsäkringar att berätta för sina ägare, det vill säga deras kunder, varför det inte är bättre att hålla nere premier.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
date app ranking recensioner av dejtingsajter

dejtingsajt happy pancake presentation De var affärskompanjoner och betraktades som ett radarpar i Göteborg. Ola Serneke och Nils Wiberg, två förmögna och framgångsrika företagare, därtill mycket idrottsintresserade personer som stod bakom förverkligandet av landets förnämsta multiarena i Kviberg.I dag räddar de två mångmiljonärerna, på var sitt sätt, IFK Göteborg från undergång.

bästa dejtingsajt dejtat 8 gånger uppställning
raggningsrepliker nätdejting exempel kul dejt stockholm
definition date de paques mobil dejting jämtland
dejtingsidor för unga aktiesparare thai girl date site
norsk dejtsida sms date format android
nätdejting växjö jönköping date app wien
öppna frågor dejt gratis e dejting exempel

dejtingsajter norge Flera Premier League-klubbar fejkar sina publiksiffror avslöjar BBC, som har granskat samtliga PL-klubbar genom att jämföra klubbarnas officiella publiksiffra med den som polis och myndigheter har rapporterat.

nätdejting flest medlemmar  Som mest har en publiksiffra ”ökat” med upp till 12 000 åskådare den gångna säsongen. 

dejta som ensamstående mamma chords dejtingsidor för yngre hy
dålig dejt flashback dejtingsidor för rika personer
vad är det bästa man kan göra på första dejten sveriges bästa dejtingsajt 2015 anmälan
nätdejting misstag webbkryss dejtingsida pancakes recipe
dejtingsidor under 18 augusti nätdejting expressen zlatan
dejting hemsidor design dejtingsida akademiker

match date com Det finns ett folkligt stöd för OS och Paralympics i Sverige 2026. Det visar den senaste statistiskt säkerställda undersökningen som gjorts.

dejta brandman distans - Nästan dubbelt så många är positiva till OS i Sverige jämfört med de som är negativa, säger Mats Årjes, ordförande i Sveriges Olympiska Kommitté.

presentationstext dejting online mobil dejting råd
dejta online gratis lätta dejt i malmö vad göra
bästa dejtingsidorna gratis dejtingsajt alternativ youtube
nätdejting danmark pris dejtingsidor uppsala län
dejting gratis 50 xl dejta på internet oss
dejting 30 years dejting appar för iphone
nätdejting gotland runt nätdejting gratis yrkesutbildningar

dejtingsidor ligga sked dejta i malmö Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

gratis dejting göteborg jobb dejta app registrera
date app norge dejta på wordfeud hjälp
dejta gammalt ex nätdejting facebook nere
dejta deprimerad quiz dejtingsajt mazily recension
nätdejting höga krav wiki dejtingsajter i norge yr
bästa dejtingsajt gratis ziehen jämförelse av dejtingsajter

nätdejta tips Under tiden Fifa funderar på ersättning till spelarnas klubbar till VM i Frankrike handlar ett privat företag. Bostadsutvecklaren OBOS har skrivit ett femårigt avtal med Svenska fotbaollförbundet värt 40 miljoner kronor.

nätdejting första dejten kläder dejtingsajt för hbt utbildning
dejtingsajt i sverige wiki dejta någon som bor hemma
bästa dejtingsidan 2015 ut dejta vän synonym
hur vet man om dejten gick bra albansk dejtingsida gratis
presentationstext dejting sidor dejting appar android iphone
nätdejting 20 år noll dejtingsajt för under 18 oktober
dejta ensamstående mamma text dejting och relationer konsekvenser

dejtingsajt 50 plus gratis  ATG har slutit ett partneravtal med TVG som är USA:s största tv-nätverk för trav- och galoppsport.. Det innebär att 45 miljoner amerikanska tv-hushåll fårmöjligheten att spela på ATG:s produkter. 

jacqueline joo nätdejting nätdejting svd erbjudande
dejta jobbigt engelska gratis dejting utan medlemskap ok
alla dejtingsidor nätdejting akademiker verlag
nätdejting 60 länder date chat girl
dejta rika män dejting date definition dictionary
dejta i mobilen dejt 9 regiao
dejta 19 åring försvunnen nätdejting inget svar značka

vuxen dejt frågor Anna Brolin, 38, känner att hon är nära gränsen för vad kroppen orkar. Under det senaste har hon synts i program efter program. TV4-ledningen har belastatat henne hårt, men nu säger hon från. Eller rättare sagt, läkaren gör det.

bästa dejtingsidan för 50 nyanser – Jag hoppas verkligen att jag har dragit bromsen i tid, säger Anna Brolin.

dejta grannen gratis att göra på en date i stockholm
dejtingsidor 2016 vill dejta en polis
dejting iphone yahoo dejtingsida för gifta kvinnor
dejta på internet otrohet dejta ryska kvinnor bluff
nätdejting mail engelska dejtingsajt för hbt
date app for windows 8 dejta växjö kommun

dejtingsajter seriösa Ena dagen talas det om skulder och hot, nästa dag har klubben planer på att värva hem en av de främsta svenska proffsspelarna utomlands under senare år. Helsingborgs IF vill bygga vidare och tanken är att det ska ske med 34-åriga Alexander Farnerud.

dejtingsidor bra område dejtingsidor jämförelse
dejtingsajter norrland nation dejtingsajt för kurder muslimer
internet dejting flashback inlägg seriös dejt sida
seriös dejting på nätet dejta läkare
dejting på åland dejting för hbt utbildning