dejtingsajter för gifta par ”Foppa” blir slottsherre

dejtingsidor mötesplatsen otto Hockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg, 44 år, blir slottsherre, och via avtal med Haninge kommun ska helägda bolaget Fopha Invest utveckla dels Årsta slott med närliggande golfbanor samt Torvalla idrottsområde i Haninge, tre mil söder om Stockholm.

Peter Foppa Forsberg. Arkivbild från 2015 – Foto: Håkan Nordström / TT

dejt i stockholm tips Årsta slott, med anor från medeltiden och Fredrika Bremers barndomshem, har i flera år var kommunens sorgebarn. Fopha Invest AB har nu tecknat ett femårigt hyresavtal med kommunen med option på försäljning. Slottskrogen ska arrenderas av Haninge Golf som i dag har kansli, shop och omklädningsrum i en närliggande byggnad.

Peter Forsberg rätt man

nätdejting profil ordentligt – Vi har sökt någon som svarar upp mot vårt krav på långsiktighet och engagemang. Peter Forsberg är definitivt vår man, säger Magnus Gyllestad, kommundirektör.

dejt flashback Med ”Foppa” som front och dragplåster signalerar kommunen för en miljardsatsning i anslutning till Årsta slott. Slottet är beläget innanför Blista fjärd, del av Östersjön, och i framtiden planeras för villor och flerfamiljshus i anslutning till slottet. I hans framtidsscenario finns även planer för hotell, spa, restaurang och andra fritidsaktiviteter. Förhandlingar med markägare pågår.

bra dejtsidor – Nu är det bara golfare som hittar till Årsta Slott, vi vill från kommunens sida öppna upp området, säger Magnus Gyllestad.

dejting guiden gp Nära granne till slottet och Haninge GK är Haningestrands GK, i omedelbar närhet finns ytterligare en golfbana, Husby Golf. ”Foppas” golfintresse är väl känt, han är sedan flera år ägare till Veckefjärdens golfbana utanför Örnsköldsvik.

1 500 nya bostäder

nätdejting tips presentation Utöver satsningen på Årsta ska Fopha Invest medverka i utvecklingen av Torvalla-området, öster som Haninge centrum. Avsikten är att förnya området och skapa ett modernt rekreations – och evenemangsområde. Avtalet ger också ”Foppas” bolag, med partner, option med att bygga upp till 1 500 bostäder i området.

date night chat I ett pressmeddelande från Haninge kommun lovordas samarbetet med Fopha Invest. Parterna har förhandlat en längre tid. I avsiktsförklaringen poängteras att ”utvecklingen av Årsta nu påbörjas och den stämmer överens med kommunens strategi för framtiden och hur kommunen ska se ut 2030; en aktiv och engagerad kommun med 105 000 invånare”.

vuxen dejting jönköping IA har sökt Peter Forsberg utan framgång. Fopha Invest har redan etablerat sig i Haninge, postadress är redan ärevördiga Årsta slott.

thai dejting sverige zaremba Kjell Nilsson
 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.